Jobba på det hetaste svenska uppstartsbolaget från Silicon Valley

Vi är ett energiskt och säljdrivet bolag som tillsammans bygger nästa generations verktyg för e-signering, offerthantering och säljautomatisering. Vi växer så det knakar och söker därför nya superstjärnor.

Varför jobba på GetAccept

GetAccept är ett startupbolag med lång erfarenhet som direkt gjorde sig känt som ett av Sveriges mest hypade startups. Efter medverkan i världens mest prestigefulla acceleratorprogram, Y Combinator satsar vi nu på att vända upp-och-ner på säljvärlden genom att förändra hur man stänger affärer. Vill du vara med?
Alltid hungriga

Vi ser till att du aldrig går hungrig med välkyld kyl, kaffe och snacks. Men vi vill ha dig som är hungrig och gillar utmaningar.

Kul tillsammans

Vi har alla sport- och fritidsintresse och värderar ett välbalanserat liv mellan hårt arbete och nöje.

Bra i själen

Vi uppmuntrar till god livsstil och erbjuder personal dubbelbetald semester mot att du kopplar av och kopplar ner.

Håll dig uppdaterad

Vi investerar i vår personal genom fortbildning och gör det gärna på resande fot för att stärka våra internationella team.


Vad vi erbjuder dig

 • Fantastiska möjligheter att utvecklas både karriärsmässigt och personligt.
 • Stimulerande och utmanande arbetsuppgifter.
 • Ett ovärderligt nätverk med framgångsrika företagsledare och säljchefer som du kommer ha i bagaget för resten av livet.
 • Ett internationellt expansivt bolag med kontor i Stockholm och San Fransisco.
 • Ett extremt motiverat och roligt team att samarbeta med som strävar efter att lära av varandra.
 • Möjligheten att bli en nyckelspelare i ett tillväxtbolag, visa framfötterna och forma och utveckla rollen i din riktning.
 • Fast lön + provision.
 • Happy hours, regelbundna luncher och roliga kollegor.
 • Jobba med en fantastisk produkt som kommer att förändra hur affärsmän/kvinnor arbetar med försäljning.

Vi tror att du är

 • Kreativ: Du tänker utanför boxen. Dina idéer och feedback är viktiga för oss och vi vill att du är med och utvecklar bolaget.
 • Tidseffektiv: Du värdesätter din och andras tid och kan fokusera på rätt saker.
 • Utmanare: Du är orädd och gillar att utmana dig själv genom att alltid sikta bortom dina egna mål. Vi är extremt ambitiösa och det måste du också vara!
 • Organiserad: Du är strukturerad och gillar när saker och ting flyter.
 • Stolt: Du vet när du gjort något bra och du är stolt över dina prestationer och du tar för dig.
 • Lagspelare: Du sätter teamet framför dig själv. Du lyssnar, diskuterar och ber om råd och utvecklas med teamet. Du gillar att ha kul på jobbet och du sprider postiv energi.
 • Kundorienterad: Du sätter alltid kunden först och lever efter mottot att kunden alltid ska bli nöjd. Du har ett djupt intresse för entreprenörskap och du vill lära dig mer om SaaS verktyg och startups.

Lediga tjänster

Vi utökar vårt säljteam i Stockholm med drivna personer som vill vara en del av vår kontinuerliga tillväxt på den svenska marknaden.

Att jobba med försäljning ska vara roligt och spännande. Vi kommer ge dig all utbildning du behöver och hos oss kommer du att utvecklas till en supersäljare samtidigt som du har extremt roligt på vägen.

Som säljare kommer du att hjälpa säljorganisationer att öka sin försäljning genom att använda det revolutionerande SaaS verktyget GetAccept.

I arbetsuppgifterna ingår:

 • Leadsgenering
 • Genomföra säljmöten för att presentera och sälja in GetAccept
 • Utbilda kunderna så att de får maximalt värde av GetAccept
 • Säkerställa att dina kunder är nöjda samt utveckla kundernaöver tiden
 • Bidra till GetAccepts entreprenöriella resa och utveckla bolaget till att bli världsledande i branschen
 • Sprida positiv energi som smittar av sig och får dina medarbetare att må strålande.

Ett stort plus om du har 1-2 års erfarenhet av försäljning mot företag samt erfarenhet av att sälja SaaS-lösningar.

Om du är redo att gå “The Extra Mile” och skapa något fantastisk, skrolla ner för att se hur du skickar in din ansökan till oss.

Vi söker en ambitiös person som ska ansvara för att utveckla och vårda befintliga kundrelationer. Du kommer att arbeta nära både vårt försäljnings- och produktteam för att maximera kundupplevelsen i GetAccept.

Du kommer arbeta i en säljdriven miljö och måste ha ett nytänk med konstruktiva ideer och ett starkt affärsmannaskap. Du är bekväm med snabba förändringar och kan hantera en snabbväxande kundstock.

Du har god erfarenhet från kundservice och förmodligen en examen inom företagsekonomi, service management eller liknande. Du har god skriftlig och muntlig kommunikation och lär dig snabbt nya tekniker.

Om du tror dig ha det som krävs vill vi gärna ha din ansökan. Skrolla ner för att se hur du skickar din ansökan via GetAccept.

Vi uttökar vårt utvecklingsteam med en ny frontendare som vill jobba med nästa generations e-signeringsverktyg.

Vårt utvecklingsteam jobbar nära våra kunder och drivs av att bygga en produkt som kunderna älskar att arbeta i. Du kommer arbeta i en säljdriven miljö och måste ständigt ha nytänkade ideer och ett bra affärsmannaskap.

Du har omfattande webbkunskaper (JavaScript, jQuery, CSS, AngularJS) och inte har något emot att använda Photoshop och Sketch för att snabbt skissa prototyper tillsammans med produktteamet. Du tar till dig nya webbtekniker och förstår responsiv design.

Om du tror dig ha det som krävs och är redo att packa resväskan för en unik utmaning i USA vill vi gärna ha din ansökan. Skrolla ner för att se hur du skickar in ansökan via GetAccept.

Skicka jobbansökan till GetAccept

Vår ansökningsprocess baseras på vår egen produkt för att ge en bra struktur och för att du direkt ska förstå hur vår produkt fungerar.
Följ instruktionerna nedan för att skicka CV och personlig videopresentation till oss.

 1. Skapa ett gratis konto i GetAccept med en epostadress som vi kan nå dig på.
 2. Skapa ett nytt dokument som presentation genom knappen uppe till höger i verktyget.
 3. Ladda upp ditt CV (pdf, word eller liknande format).
 4. Spela in en personlig video presentation på 1 minut där du berättar varför vi ska anställa just dig (använd gärna vår mobilapp för iPhone/iPad eller Android).
 5. Lägg till mottagare med epost jobs@getaccept.com
 6. Skriv ett kort personligt mail på skicka-fliken och skicka sedan dokumentet.
Vi går personligen igenom alla ansökningar och hoppas återkomma till dig inom kort med en inbjudan till personlig intervju!