BOKA DEMO
MENY
BOKA DEMO
PROVA PÅ
surveillance camera on a wall

Bravida Security fick 100% kontroll på sina offerter 

Anticimex black logo
Finqr black logo
Fortnox black logo
Staples black logo
Mynewsdesk black logo

Fick 100% kontroll över sina offerter

Joakim Svensson, försäljningschef, Bravida Fire & Security

“För oss var det just flödeshanteringen och möjligheten att faktiskt kunna följa affärerna från utskick till signering som tilltalade. E-signeringslösningen var ett plus i kanten och en uppskattad funktion. Förut följde vi upp genom att ringa och maila, men nu använder vi chatten vid uppföljning. Säljarna upplever den som bästa verktyg för svar.”

Bravida-logo-8DB54806B8-seeklogo.com 2

  Snabbfakta  

  • Vem: Joakim Svensson, försäljningschef, Bravida Fire & Security
  • Använt GetAccept: Sedan 2018
  • Bransch: Säkerhet

  Favoritfunktioner  

  • Chat
  • Översiktsvyn
  • Automatiska påminnelser

Utmaningen

Bravida Fire & Security upplevde en utmaning i ett hålla en hög kvalitet i uppföljningen av sina offerter samt att ha kontroll över hur många som var aktiva och låg ute. De upplevde också ett det kunde vara svårt att veta om mottagaren tagit del av innehållet och om det delats med annan beslutsfattare, när det skickades via mail.

Lösningen

Bravida Fire & Security implementerade GetAccept och började använda översiktsvyn för att hålla koll på hur många offerter som ligger ute och när de förfaller. De började också använda spårningen för att ta reda på om kunden har gått igenom offerten, vilka som är involverade i beslutet samt hur engagerad kunden är i dokumentet. De började använda den digitala signaturen för att ersätta äldre metoder.

Resultatet

 

  • 100% kontroll över offerterna
  • Används för flera olika dokumenttyper, som presentationer och ritningar
  • Enklare hantering som ger snabbare avslut
Idag har Bravida Fire & Security avsevärt bättre kontroll över sina offerter och dess förfallodatum. De använder informationen om kunden till att ha bättre och varmare dialoger och kan på så vis snabbare komma till avslut. Idag skickar de även produktblad, ritningar och andra presentationer med GetAccept för att säkerställa att kunden tar del av informationen. Den säkra, digitala signaturen har underlättat flödet som helhet, både för dem själva och för deras kunder. 


Vill du också få bättre kontroll?

 
Klart jag vill, boka in mig på en demo!
Background GetAccept

"Man kan inte leva på gamla meriter. Om man slutar tänka framåt blir man omkörd - så utmana alltid och se vad som kan bli bättre. Lyssna och var lyhörd när säljarna ringer, det är lätt att gå miste om mycket om man inte deltar"

Joakim Svensson
Försäljningschef, Bravida Fire & Security.
www.bravida.en

Sit back and relax!

Säljautomation

Se en video om våra

Funktioner →

Tillbaka till

Kunder →

GetInformed!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av våra nyheter, events och tips.