BOKA DEMO
MENY
BOKA DEMO
PROVA PÅ
The ESS family on a sunny porch

ESS Group ökade sin försäljning med 50%

Radisson black logo
Ystadsaltsjobad black logo
Nordic choice hotels black logo
Comtravo black logo
Story hotels black logo

Ökade sin försäljning med 50%

Magnus Tummalid, Head of Sales på ESS Group:

“Vid ett tillfälle, det första året med GetAccept, befann jag mig på Kuba. Det var i den värsta säljhysterin på året och jag konstaterade krasst att det inte fanns någon wifi-uppkoppling där jag befann mig. Stressen var total, tills jag kom på att jag kunde hantera allt via telefonen och via sms. Den månaden slog jag rekord, liggandes på stranden, flera mil bort från kontoret. Det var fantastiskt.”

ess group black logo

  Snabbfakta  

  • Vem: Magnus Tummalid, Head of Sales, ESS Group
  • Använt GetAccept: Sedan 2016
  • Bransch: Hotell- och konferens


  Favoritfunktioner  

  • SMS
  • Automatiska påminnelser
  • Video

Utmaningen

Den största utmaningen som ESS Group upplevde var i takt med att de snabbt växte och blev större. Pappersflödena ökade och säljprocesserna blev svårare att kontrollera. Det var dessutom en mycket tidskrävande process att följa upp affärerna och på grund av ett ineffektivt arbetssätt, riskerade affärer att falla mellan stolarna. ESS Group behövde hitta ett sätt att bli snabbare och mer lättarbetad i sina processer.

Lösningen

Efter implementeringen av GetAccept började ESS Group använda automatiska påminnelser för att få kontroll över tiden från skickad till förfallen offert. De började också mäta alla säljarnas prestationer för att enkelt kunna utvärdera och förbättra försäljningsarbetet. De integrerade GetAccept med Lime CRM och började också kommunicera med sina kunder på ett mer personligt sätt genom chatt, sms och video.

Resultatet

 

  • Minst 50% i ökad försäljning
  • Kan utan problem hantera ett 10 gånger större flöde av offerter
  • Snabbare avslut och kortare ledtider

Sedan implementeringen av GetAccept har ESS Group ökat sin totala försäljning med minst 50% och en del av deras hotell har ökat omsättningen med så mycket som 60%. Idag kan ESS Group hantera ett 10 gånger större flöde av offerter utan att tappa kontrollen vilket leder till fler affärer.

Avsluten går snabbare genom att ledtiderna har kortats ner och det är enklare för kunden att signera. Att använda video i offerterna har tagits emot mycket bra och processen är både enklare och roligare för båda parter.

Vill du också öka din försäljning?


Det är klart jag vill, boka in mig på en demo!

Background GetAccept
Magnus Tummalids bästa GetAccept-moment:

“Vi hade en kund som stod på en alptopp i Schweiz när en säljare ringde. Kunden menade på att den inte kunde hantera affären just då men det löste sig. Vi skickade ett sms och kunden signerade snabbt och enkelt. I vanliga fall hade det inte gått. Både kunden och vi kände en viss euforisk känsla över hur lätt det löste sig.”

Magnus Tummalid
Head of Sales, ESS Group
www.essgroup.se

Kika på våra tips

Bloggen →

Se en video om våra

Lösningar →

Tillbaka till

Kunder →

GetInformed!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av våra nyheter, events och tips.