BOKA DEMO
MENY
BOKA DEMO
PROVA PÅ
Man presenting in a meeting. Finqr

FINQR ökade sin försäljning med 100%

Daniel Wellington black logo
fortnox black logo
Weblify black logo
Anticimex black logo
mynewsdesk black logo

Ökade försäljningen med 100%

Jakob Carlbring, CEO och founder, FINQR:

För alla oss kontrollmänniskor är detta en skänk från ovan. Jag gillar inte när man inte vet vad som händer. Det gamla sättet var att undra om det har kommit fram, om det ligger på något skrivbord och så vidare. Nu skickar jag ut offerter tidigare, har koll i pipen och vet vad som är på väg in.”

FINQR logo

  Snabbfakta  

  • Vem: Jakob Carlbring, CEO och founder, FINQR 
  • Använt GetAccept: Sedan 2017
  • Bransch: Betalnings- och finansieringslösningar

  Favoritfunktioner  

  • Påminnelser för att korta ner säljprocessen   
  • Chatt för att kommunicera enklare
  • Digitalt arkiv och slippa pärmar

Utmaningen

FINQR har snabbt vuxit sig stora och även om de hade ett CRM för att hålla koll på sina nyckeltal, fanns risken ändå att tappa bort dokument när det blev stora volymer. För dem var det viktigt att se hur de kunde arbeta bort onödiga, manuella flöden och automatisera så mycket som möjligt. De ville också öka kontrollen från skickad offert till signerat avtal och här var det viktigt att hitta en e-signeringslösning som håller juridiskt och erbjuder BankID.

Lösningen

Efter implementationen av GetAccept började FINQR använda sig av översiktsvyn för att ha kontroll på alla offerter. De använde nya medel för att kommunicera med sina kunder och upptäckte bland annat att kortare förfallodatum och automatiska påminnelser tillsammans med SMS kortar ner säljprocessen avsevärt. De började också använda spårningen för att få information om i vilket stadie offerten befinner sig och de kunde börja signera sina avtal digitalt med BankID.

Resultatet

 

  • 100% högre hit-rate med hjälp av snabbare processer
  • 30% kortare ledtider
  • Kommunikationsmedel som gör att de kan slå igenom bruset på en mättad marknad
Genom att använda GetAccept i det dagliga arbetet har FINQR kunnat korta ner tiden från offert till signerat avtal med 30%. De kan få ut sina offerter direkt vilket gör att deras kunder kan slå till snabbt - och genom detta har FINQR medel att sticka ut gentemot andra aktörer. Uppskattningen är att de bara skulle få in hälften av de affärer de får in idag, utan GetAccept. Med modern kommunikation kan de enklare och snabbare svara på kundens frågor och på så vis ligga steget före och spara tid.
 

Vill du också få högre hit-rate?

 
Klart jag vill, boka in mig på en demo!
background GetAccept
Bästa tipset från FINQR för en effektiv verksamhet:

"Skippa fördomarna och var öppensinnig gentemot nya lösningar. Det handlar inte om att datorn ska ta över någons jobb, utan att datorn ska sköta det administrativa och repetativa - så att du kan göra mer av det du är bra på."

Jakob Carlbring
CEO och founder, FINQR
www.finqr.se

Underlätta ditt arbete med 

Våra Integrationer →

Påskynda din process med

Video →

Kan man lita på e-signaturer?

Säkerheten →

GetInformed!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av våra nyheter, events och tips.