BOKA DEMO
MENY
BOKA DEMO
PROVA PÅ
copperhill nordic hotels and resorts woman at pool

Nordic Hotels and Resorts kortade ner sin säljcykel med 50 %

Radisson black logo
Ystadsaltsjobad black logo
Nordic choice hotels black logo
Comtravo black logo
Story hotels black logo

Mikael Österlund, VP Commercial Performance på Nordic Hotels & Resorts

"Sedan vi införde GetAccept till vårt CRM SuperOffice har vi kortat ner säljcykeln med 50%. Vi har rullat ut GetAccept till 27 av våra hotell och hela implementeringen har varit väldigt smidig!" 

 

 

nhr logo

  Snabbfakta  

 • Vem: Mikael Österlund, VP Commercial Performance,                  Nordic Hotels & Resorts, Rickard Amidani, Commercial              Director, Stenungsbaden.
 • Använt GetAccept: Sedan 2016
 • Bransch: Hotell- och konferens


  Favoritfunktioner  

 • Video
 • E-signering
 • Automatiska påminnelser

Utmaningen

Att skicka iväg offerter och avtal före GetAccept var en tidskrävande process och de upplevde en utmaning i att ha kontroll på alla dokument som skickades på mail. De behövde manuellt följa upp alla förfrågningar och be kunden skriva ut, skanna in och skicka tillbaka offerten. Nordic Hotels and Resorts behövde hitta en effektiv lösning som dem kunde integrera med deras befintliga CRM-system, SuperOffice.

Lösningen

Nordic Hotels and Resorts började titta på e-signeringsleverantörer då de upplevde att deras processer behövde effektiviseras. En viktig del i sökandet var att leverantören skulle vara kompatibel med Nordic Hotels and Resorts CRM SuperOffice. Implementeringen genomfördes till 27 hotell där presentation, utbildning och utrullning till stor del sköttes av kontaktpersonen på GetAccept.

Resultatet

 

 • Förkortat sin säljcykel med nästan 50%
 • Ökat sin hite rate 
 • Snabbare avslut och kortare ledtider

  Nordic Hotels and Resorts förkortade sin säljcykel med 50% efter att ha börjat använda GetAccept. De har minskat tiden det tar att skickat ut offerter och kontrakt och upplevs proffsigare gentemot sina kunder. Den smidiga och säkra e-signeringsprocessen underlättar för både dem själva och för kunden. En viktigt del är att dem kan arbeta direkt ifrån sin SuperOffice - miljö.

 

Vill du också korta dina säljprocesser?


Boka demo!

Background GetAccept


"Jag använder GetAccept mycket för video. Det gör att kunden får en bra magkänsla och har lättare att ta beslut. Det blir färre prisförhandlingar och fler köp baserat på värdet vi levererar."

Rickard Amidani
Commercial Director, Stenungsbaden
www.nordichotels.com

 

Kika på våra tips

Bloggen →

Se en video om våra

Lösningar →

Tillbaka till

Kunder →

GetInformed!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av våra nyheter, events och tips.