TESTA GRATIS
MENY
BOKA DEMO
PROVA PÅ
Man dancing at a party

TELE2 säkrade sina säljprocesser med GetAccept

Siemens black logo
Finqr black logo
Fortnox black logo
Mynewsdesk black logo
Bravura black logo

Snabbare och enklare affärer

Ann Voelkerling, Manager Business & CO Solutions, Tele2

”Vi tittade på samtliga aktörer inom området och fastnade för GetAccept både för plattformen men också deras engagemang. För att citera en av säljcheferna: Detta är den bästa system-förbättringen vi någonsin gjort. Synd bara att vi inte gjorde det för några år sedan.” 

Tele2 black logo

  Snabbfakta  

  • Vem: Simon Klejnstrup Möller
  • Använt GetAccept: Sedan 2017
  • Bransch: Telekommunikation

  Favoritfunktioner  

  • Automatisering som driver affären mot avslut
  • Överskådlighet
  • Chatt 

Utmaningen

Tele2 hade en utmaning i att deras process för nyförsäljning var invecklad och långdragen. Det tog alldeles för lång tid att administrera nya kunder manuellt. Affären riskerade att gå om intet på grund av konkurrenter med snabbare processer. De saknade också möjligheten att kommunicera med sina kunder på ett modernt sätt.  

Lösningen

Vid implementeringen av GetAccept kunde säljarna börja använda den säkra digitala signaturen istället för den tidigare manuella pappershanteringen. De kunde börja använda översiktsvyn som gav säljarna överskådlighet över hela säljprocessen, samtidigt som Tele2 kunde börja öka takten på antalet signerade avtal. Säljarna fick en ökad kontroll över sina affärer och kunde både spåra, kommunicera med och förstå sina kunder på ett helt nytt och uppskattat sätt.

 

Resultatet

 

  • Snabbare hantering av nya kunder 
  • Ökad kontroll som leder till fler affärer
  • Moderna försäljningsprocesser stärker konkurrenskraften

Tele2 använder idag kontinuerligt GetAccepts olika funktioner i det dagliga arbetet, vilket ger snabbare hantering vid nykundsförsäljning. E-signering och dokumenthanteringen har blivit en självklar del av processerna inom flera olika avdelningar - både B2B-försäljning, Internet of Things, leverantörsavtal och inköp. De moderna försäljningsprocesserna gör att Tele2 inte längre riskerar att affärer förloras på grund av långsamma, manuella processer. 

Vill du också säkra dina processer?


Såklart, boka in mig på en demo!

Background GetAccept

Därför valde vi GetAccept:

“Vi valde GetAccept för att de vågar utmana oss att bli bättre och tänka nytt. Vi gillar hur GetAccept fokuserar på att få fler avtal signerade - inte bara möjligheten till e-signering. En av de avgörande faktorerna var att kunna integrera GetAccept till våra befintliga system och möjligheten för oss att välja vem som kan ta del av olika delar av ett skickat dokument.”

Simon Klejnstrup Möller
www.tele2.se

Lätt som en plätt

E-signering →

Se en video om våra

Funktioner →

Vi letar alltid efter nya stjärnor

Karriär →

GetInformed!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av våra nyheter, events och tips.