BOKA DEMO
MENY
BOKA DEMO
PROVA PÅ
Copy of Elissa_Jokela_Vainu (9 of 12) (1)

 

Vainu ökade sin hit-rate med 35%

samsung black logo
Daniel Wellington black logo
Dreamwork black logo
upsales-black-logo
Ystadsaltsjobad black logo

Snabbare och smidigare avslut

Mikko Honkanen, CEO & Co founder at Vainu:

"GetAccept hjälper våra säljare att veta vem de ska kontakta och när. Med bättre insikter hjälper verktyget oss att lägga tiden på rätt ställe och på så vis att stänga fler affärer!"

"Våra säljare förväntar sig snygga, smarta och användarvänliga verktyg som hjälper dem att utvecklas som säljare - GetAccept hjälper till med alla dessa delar."

Vainu logo - new 1

  Snabbfakta  

  • Vem: Mikko Honkanen, CEO & Co-founder
  • Använt GetAccept: Sedan 2018
  • Bransch: SaaS

  Favoritfunktioner  

  • Användarvänligheten
  • Integrationen till Pipedrive
  • Live Chatt

Utmaningen

Vainu startade 2014 och har sedan dess vuxit organiskt och expanderat kraftigt globalt. Vainu har en stor säljorganisation som i sin tur säljer ett säljverktyg, vilket sätter höga krav på deras egna processer. Den interna säljprocessen är systematisk och datadriven, vilket kräver att Vainus system är integrerade och agerar i realtid när deras kunder och prospects behöver dem som mest. Vainu strävar alltid efter att hitta nya sätt att effektivisera sina säljprocesser för att bli mer snabbfotade. 

Lösningen

Vainu implementerade GetAccept för att ge sina säljare bättre förutsättningar att kommunicera med och hålla koll på hur deras kunder och prospekt agerar i avtalsprocessen. Med hjälp av automatiska påminnelser och insikter i realtid kan de prioritera sin tid bättre och snabbare agera vid en uppföljning. Vainu använder också livechatten för att snabbt och enkelt besvara frågor i det sista kritiska steget av säljprocessen.

Resultatet

 

  • Bättre insikter
  • Smidig avtalshantering
  • Fler stängda affärer

Vainu använder idag GetAccept för flera funktioner inom organisationen. Integrationen med Pipedrive förenklar processen att skicka, hantera och arkivera företagets alla avtal. Chattfunktionen är också en självklar favorit för att enkelt kunna kommunicera med kunderna. 

Vill du också öka din hit-rate?

Boka demo!

Bakgrundtillcase

Tatus GetAccept-favorit:

”Det jag gillar mest med GetAccept är chattfunktionen. Jag har faktiskt stängt flera affärer i chatten. Om kunden har några frågor så kan jag snabbt besvara dem genom chatten och därefter kan de enkelt skriva under. Det är superenkelt och jag rekommenderar det verkligen!"

Tatu Turunen
Real-time Sales Expert, Vainu
www.vainu.com

Se en video om våra

Funktioner →

Tillbaka till

Kunder →

GetInformed!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av våra nyheter, events och tips.