BOKA DEMO
MENY
BOKA DEMO
PROVA PÅ
INBOUND18_GetAccept

Bli en del av GetAccepts partnernätverk

 

 

 


Därför ska du bli partner med oss

 

Oavsett om ni är GetAccept-fantaster för egen nytta och vill belönas för att introducera nya företag till vår plattform, eller om ni vill kunna erbjuda era kunder en säker lösning inom e-signering, contract management eller sales enablement så ger GetAccepts Partnerprogram er en möjlighet att växa ert företag, samtidigt som ni hjälper andra uppnå sina affärsmål. 

 

 

 

Partners är en central pelare för framgången för vår organisation. Tillsammans arbetar vi mot målet att förenkla vardagen för våra kunder och skapa ett engagemang genom personliga upplevelser. Låt oss berätta om hur ni kan öka värdet för just er organisation tillsammans med oss.

 

 

 

 

Ett partnerskap med GetAccept innebär

 

Ett komplement till varandras lösningar och erbjudanden för att ge kunden ett högre slutvärde. 1+1= 3, det vet ju alla . Att nå ut både snabbare och till fler mottagare genom fler kanaler och högre aktivitet. Innovativa och kreativa lösningar som gör det roligare för både oss och våra gemensamma kunder. Höjd trovärdighet hos kunderna genom att kunna påvisa en tydlig samarbetsstrategi.

 

Fördelar för att vara partner med GetAccept

 

Ett starkt och betrott varumärke - Dra nytta av vårt goda rykte, enkla verktyg och säkra lösning. Genom att vara partner med GetAccept ökar ni er synlighet och når ut till fler under en kortare tidsperiod än tidigare. Ge den gemensamma kunden effektivare arbetsprocesser. Gör det enklare för kunden att ta beslut genom att erbjuda en trygghet via ett stabilt och långsiktigt samarbete.

 

 

Hur vi ser på ett starkt partnernätverk

 

Ett välsmort och funktionellt partnernätverk utgår från kundens
bästa och vilken upplevelse kunden får av samarbetet. För oss
innebär ett partnerskap att vi verkar som en gemensam kraft och
ett team som vill åt samma håll och har samma mål - att hjälpa
våra kunder med de utmaningar de står inför och bidra till
deras framgång.

Med gemensamma krafter och integrerade tjänster kan vi, tillsammans erbjuda en helhetslösning för kunderna och förbättra på flera olika sätt. 
Har ni samma värderingar och samma kärlek till kunderna som vi?
Då vill vi mer än gärna ha med er i vårt team.

 

Frågor på de?

FAQ →

Ni + vi = sant

Bli partner →

Allt på ett och samma ställe med

Våra integrationer →

GetInformed!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av våra nyheter, events och tips.