TESTA GRATIS
MENY
BOKA DEMO
PROVA PÅ

Smart Dokumenthantering

Drunknar du också i pappersarbete? Lugn, GetAccept hjälper dig! Se till att rätt saker kommuniceras till rätt människor vid rätt tillfälle. Ta kontroll och effektivisera dina dokumentflöden på en helt ny nivå med GetAccepts smarta dokumenthantering. 

SKAPA TESTKONTO
Boka Demo
fortnox-black-logo
dreamwork-black-logo
optimera-black-logo
finqr-black-logo
svekraft-black-logo

GetAccepts Dokumenthantering, snabbt, enkelt och säkert! 

Snabbt

Följ upp automatiskt, samla allt på samma ställe med arkivet och få en överblick som aldrig förr - snabbt, enkelt och säkert!

Enkelt

Skicka ditt första kontrakt inom några minuter. Att komma igång med GetAccept är smidigt och enkelt. Skapa offerter och integrera GetAccept med ditt existerande CRM-system.

Säkert

100% juridiskt bindande i enlighet med gällande industristandard för e-signering. Välj enkelt vilken signeringsmetod du vill använda dig av; e-signering, sms-verifikation, signera via LinkedIn eller BankID.

Upplev magin själv, test-signera med GetAccept!

100% kontroll över alla dokument

Filtrera dina dokument baserat på affärens värde, kund, kontraktslängd eller andra taggar för att förbättra och effektivisera din dokumenthantering. Aktivera dina påminnelser med ett enkelt klick och missa aldrig en uppföljning!

Så här fungerar vår smarta dokumenthantering!

Skapa avtalsmallar

Arbeta med smarta mallar och redigera dina dokument i realtid under hela säljprocessen. Använda våra färdiga mallar eller skapa dina egna. Vi stödjer all typer av dokument.

Ha full kontroll på avtalscykeln

Med vår funktion för att hantera och automatisera förnyelser av avtal och dokument får du påminnelse när ett avtal behöver förnyas. Spara tid och och missa aldrig en deadline!

 SKAPA TESTKONTO

8x Snabbare med eSignering

Effektivisera alla dina avslut och underlätta för mottagaren att acceptera avtal. Med ett enkelt klick har alla parter ett juridiskt säkert avtal. 

esignature for integration

Viktiga funktioner och fördelar

DOKUMENTANALYS

Se när dokument, avtal och offerter öppnas, antal unika visningar samt vilka sidor de tittat på.

REALTIDSCHAT

Kommunicera direkt i dokumenten och minimera missförstånd samt nå en signatur smidigare och snabbare.

INTEGRATIONER

Integreras enkelt med de vanligaste Marketing Automation och CRM systemen för att skapa effektiva flöden. Visa integrationer

Ta det säkra före det osäkra

Säkerheten →

Lätt som en plätt - prova själv

Test signera →

Vilka är vi?

GetAccepters →

GetInformed!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av våra nyheter, events och tips.